Totti: Volio bih da budem trener

Legenda Rome promijenila odluku

Totti: Volio bih da budem trener

Endin Čaušević

Legendarni fudbaler Roma, Francesco Totti, vjerovatno igra svoju posljednju sezonu u dresu Rome.

Totti je odlučio produžiti ugovor s Vučicom na još godinu dana, te će najvjerovatnije na kraju naredne sezone završiti svoju karijeru. Legendarni igrač rimske ekipe u sptembru će proslaviti 40. rođendan, a otkrio je čime se želi baviti nakon što okači kopačke o klin.

"Govorio sam da sebe nakon završetka karijere vidim na nekoj direktorskoj poziciji, ali kad bolje razmislim volio bih da se okušam kao trener. Mnogo mojih nekadašnjih saigrača je odlučilo da krene tim stopama i mislim da to mogu i ja", rekao je Totti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski fudbaler je svjestan da će ove sezone većinu utakmica provesti na klupi, ali je dodao da će dati svoj maksimum na terenu kad god dobije šansu od Luciana Spallettija.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi