Totti: Zemanov otkaz je poraz za sve nas

Napadač tužan zbog Zemanovog odlaska

Totti: Zemanov otkaz je poraz za sve nas

Legendarni kapiten Rome, Francesco Totti izrazio je zahvalnost sada već bivšem treneru svog kluba, Zdeneku Zemanu zbog uticaja koji je imao na njegovu karijeru.

Iskusni stručnjak je otpušten nakon domaćeg poraza od Cagliarija (2:4).

 

Totti je kazao kako je tužan zbog Zemanovog odlaska, ali se također ponudio privremenom treneru, Aureliju Andreazzoliju.

 

"Gospodin Zeman je trener i čovjek koji je mnogo doprinio mojoj profesionalnoj karijeri i ličnom napretku. Želim da zahvalim njemu i njegovom štabu od sveg srca za sve što su uradili. Ovaj otkaz je poraz za sve nas", rekao je Totti dodavši na kraju:

 

"Aureliju i njegovom štabu želim sve najbolje. Rade sa strašću, profesionalizmom i entuzijazmom. Kao ekipa imamo svoje ciljeve i želimo ih ostvariti".

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Roma će se sutra sastati sa Sampdorijom.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.