Na teren se ubacivalo sve i svašta, ali rijetko ono što je danas viđeno u Francuskoj
Foto - Twitter

Nevjerovatna scena

Na teren se ubacivalo sve i svašta, ali rijetko ono što je danas viđeno u Francuskoj

M. Šljivak

Navijači na tribine fudbalskih stadiona često znaju donijeti nevjerovatne stvari, ali ono što se desilo u Francuskoj Ligue 1 zaista je nestvarno. Jedan od navijača donio je i u teren ubacio ključ.

Servisna oprema nije često dio navijačkih rekvizita na stadionima. Međutim, jedan od navijača odlučio je donijeti ključ na utakmicu Ligue 1 između Toulousea i Strasbourga.

Nikome nije jasno kako je ovaj predmet uspio unijeti na stadion. Na kraju ga je ubacio u teren i sudija ovog meča je morao reagovati i zaustaviti utakmicu.

Sudija Jeremy Stinat dobio je dojavu da je određeni predmet pao na teren i da bi meč trebalo zaustaviti. Vjerovatno se i sam sudija šokirao kada je vidio o čemu se radi.

Ključ je na kraju predao delegatu utakmice. On je ovaj incident zapisao i sigurno je da će ovaj incident donijeti kaznu ekipi Toulousea.

Oglasi

Ovakva 'oprema' nešto je što se ne viđa često na fudbalskim utakmicama, ali Francuzi u posljednje vrijeme rade dosta nereda na utakmicama i od njih više ništa ne iznenađuje.

Rukovodstvo Ligue 1 ima dosta posla. Česti su navijački ispadi u ovoj zemlji i kazne su za mnoge klubove bile rigorozne, pa su čak oduzimani i bodovi.

Današnji meč između Toulousea i Strasbourga nije donio pobjednika. Bilo je 2:2, ali je na terenu bilo dosta vatre.

Domaći tim je poveo preko Roualta u 44. minuti meča, da bi nakon deset minuta igre u nastavku preko Dejaegrea došli i do drugog gola (2:0).

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Međutim, Toulouse na kraju nije pobijedio. Mothiba je goste vratio u život pogotkom za 2:1 u 65. minuti, Nicloaisen potom pravi penal uz crveni karton, a Kevin Gameiro postiže pogodak za 2:2 iz drugog pokušaja.

Toulouse je trenutno na 10. mjestu tabele sa 16 bodova, a Strasbourg je 16. sa samo devet bodova.

Top Komentari

Taceoni
Normala kljuc se da igracu koji ima padavicu??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi