Hamšik ima novi klub, predstavljen je uz spektakularan "gladijatorski" video
FOTO: EPA

Dolazi iz Goeteborga

Hamšik ima novi klub, predstavljen je uz spektakularan "gladijatorski" video

H. Zilić

Turski Trabzonspor nastavlja da slaže odličnu ekipu za narednu sezonu.

Dres Trabzonspora od naredne sezone će nositi Bruno Peres i iskusni Gervinho i tako će projačati koloniju poznatih imena koji su posljednjih nekoliko sezona stigli u tursku Superlig, a njima će se pridružiti i Slovak Marek Hamšik (33).

Klub je potvrdio dolazak Hamšika, kojeg je predstavio uz spektakularan "gladijatorski" video, koji je već hit na društvenim mrežama.

Hamšik u Trabzonspor dolazi iz švedskog Goeteborga, a prije toga je imao epizodu u kineskom DL pro.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ljubitelji fudbala ga pamet po sjajnim nastupima u dresu Napolija čiji je dres nosio 12 godina u periodu od 2007. do 2019. godine i postao ikona kluba sa juga Italije.

Hamšikovo iskustvo će sigurno biti od velike koristi Trabzonsporu, a pomenuti fudbaler je odigrao i 125 utakmica za reprezentaciju Slovačke i postigao 26 pogodaka za nacionalni tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi