Tragedija u Rusiji: Pao na navijače Argentine i poginuo

Pao sa šestog sprata

Tragedija u Rusiji: Pao na navijače Argentine i poginuo

Endin Čaušević

Velika tragedija desila se jučer na Svjetskom prvenstvu u Rusiji nakon utakmice između Argentine i Islanda.

Ruski mediji objavili su danas da je jedan 18-godišnji navijač poginuo jučer kada je pao sa šestog sprata zgrade u Moskvi nedugo nakon utakmice Argentine i Islanda. Ovaj navijač je pao na navijače Argentine, a dvoje ih je zbog povreda završilo u bolnici.

Nesretni mladić je poginuo na licu mjesta, a još uvijek nije jasno kako je došlo do nesreće. Ruski mediji prenose da se radi o navijaču Islanda, ali nema još zvaničnih informacija o njegovom identitetu.

Navijači koji su se nalazili u tom trenutku na ulici ostali su u šoku kada je mladić pao na nekoliko navijača Argentine, ali nije uspio da preživi. Dva navijača Argentine su prošla bez težih povreda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi