Robbie Williams zaprepastio milione gledatelja

Srednji prst u kameru

Robbie Williams zaprepastio milione gledatelja

Edmir Škorić

Počelo je Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, a prilikom svečane ceremonije otvaranja pjevao je slavni pjevač Robbie Williams.

Otvaranje je krenulo pola sata uoči utakmice Rusije i Saudijske Arabije na stadionu Lužnjiki u Moskvi, a dio kompletne ceremonije bio je i slavni Britanac.

Williams je pjevao svoje hitove,a u jednom trenutku je prema kameri pokazao srednji prst, što je zaprepastilo milione gledatelja.

Na kraju je sve službeno otvorio predsjednik Rusije Vladimir Putin kojeg mnogi ismijavaju zbog mikrofona. Na Twitteru su mnogi komentarisali kako izgleda kao da predsjednik Putin nosi grudnjak.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti