Tragične vijesti: Fudbaler Verone oplakuje rođenu sestru...

Ubistvo u Gani

Tragične vijesti: Fudbaler Verone oplakuje rođenu sestru...

Verona je svom prvotimcu, Emmanuelu Baduu, izrazila saučešće zbog tragedije koju je doživio - smrti sestre.

Prema medijskim napisima, Emmanuelova sestra Hagar je u srijedu ubijena u Gani, u gradu Barekum.

Hagar je ubijena hicima iz vatrenog oružja, a policija u Gani trenutno traga za muškom osobom u četrdesetim godinama indentifikovanom kao Kwabena Yeboah. Vjeruje se da se Yeboah nakon ubistva dao u bijeg.

Verona je objavila poruku kojom izražava "najiskrenije saučešće i podršku Emmanuelu Baduu nakon smrti, u najtragičnijim okolnostima, njegove sestre Hagar".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovo je samo nastavak teškog perioda za 29-godišnjeg Badua koji je pred početak ove sezone hospitalizovan zbog plućne embolije. To je uticalo da reprezentativac Gane, koji je na posudbi iz Udinesea, upiše tek četiri kratka nastupa za Veronu ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi