Transfer Anđušića će do vrha napuniti kasu Mladosti!

Ako je vjerovati pisanju turskih medija

Transfer Anđušića će do vrha napuniti kasu Mladosti!

A. Čaušević

Godine dobrog rada ažurnog rukovodstva FK Mladost će prema svemu sudeći ovih dana doći na naplatu. 

Ako je vjerovati pisanju turskih medija klub iz Doboja kod Kaknja je na pragu realizacije jednog od nazvučnijih transfera u posljednje vrijeme kada su u pitanju klubovi iz Premijer lige.

Naime, Nemanja Anđušić je veoma blizu prelaska u Trabzonspor, jedan od najvećih klubova u Turskoj koji će se u sezoni pred nama takmičiti u Europa ligi.

Pregovori između dvije strane su uveliko u toku, a pojedini mediji navode da bi Mladost od prodaje Anđušića mogla inkasirati odličnih 300.000 eura.

Kako se navodi i trener kluba s obala Crnog mora, Unal Karaman, nema ništa protiv angažovanja igrača koji je prošao omladinske selekcije reprezentacije BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U sezoni iza nas ovaj 22-godišnji krilni fubaler je zabio osam golova i upisao dvije asistencije, a za Mladost je vezan do ljeta 2020. godine.

Anđušić je karijeru počeo u Leotaru, a još je nastupao za Sarajevo, Čelik, Olimpik, Travnik.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BiHScout
nevjerovatnih 300.000 svaka cast haha
7 0
MLADOST
To je taj transfer.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi