Turci pišu: Nemanja Anđušić karijeru nastavlja u Trabzonsporu!

Ostaje li Mladost bez sjajnog ofanzivca?

Turci pišu: Nemanja Anđušić karijeru nastavlja u Trabzonsporu!

E. Škorić

Ofanzivac Mladosti iz Doboja kod Kaknja Nemanja Anđušić navodno je blizu prelaska u Trabzonspor.

Brojni lokalni portali u Trabzonu objavili su kako je Anđušić na pragu transfera u ovog turskog velikana.

Nedavno se Anđušić povezivao s Čelikom, ali najbolji igrač Mladosti iz prošle sezone nije daleko od inostranog angažmana, mada za sada nema potvrda o navodima da ide u Tursku.

Ovaj 22-godišnji nogometaš je prošle sezone zabio osam golova uz dvije asistencije na 25 premijerligaških mečeva, a prije Mladosti nastupao je za FK Sarajevo, Čelik, Olimpik, Travnik, te Leotar u kojem je i ponikao i iz kojeg je došao na Koševo.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

S ekipom Mladosti ima ugovor do ljeta 2020. godine. Sa Sarajevom je ranije bio prvak države.

Pokušavali smo dobiti i komentar nekoga iz Mladosti, ali prvi čovjek kluba nam se nije javio da nam potvrdi ili demantuje navode iz Turske.

Top Komentari

zmijuga.loma
Ode mali rumeni vlah kod brace turaka
0 17
Stanley
akademija Sarajevo
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi