5

Komentari (5)

WOLF20
Odlican igrac ali godine ga stize, pametan Siroki i pustio ga.
Mackintosh
Ko ovu amatersku ligu prati? Medju 10 najgorih u Evropi.
Ljubiteljseoskihliga
Vi inače pratite nogomet ili ste slučajno zalutali s nekog političkog članka gdje ste vodili raspravu s lažnog profila?
rabodimis
Ja, sa ponosom.. Zivotni standard je medju 3 najgora, znaci da nam je liga iznad nivoa drzave.. Klubovima svaka cast na tome u kakvim uslovima uopste opstaju. Dok se oni vani bore samo na terenu ovde je borba za sve moguce i nemoguce, od terena do svemira .. Drzava, savez, sudije, razni lopovi, ostali sitni lopovi, licni interesi.. Niko ne zna sta ga sutra ceka.. Ja mislim da je ovde puno, puno interesantnije.. ;) Steta sto imas tako "skucene" da ne kazem papanske poglede na ligu.. Prijatelju, koliko god da si ti "ocaran" njihovim Evropskim sjajem i glamurom ja sam u istoj mjeri ocaran mojim Sarajevom. I tacno me ku*ac boli koju ligu TI smatras za dobrom. Ova tvoja prica "ko ovo prati" je prolazila po BiH-a gradovima do mozda 1997, po selima do 2005.. odakle si to ti ociju ti ?
Hakkinen
@rabodimis očiju mi on ti nije odavde.
A sve što si napisao ja potpisujem.
On je očigledno " očaran europejskim glamurom " dok smo ti i ja očarani NAŠIM Sarajevom i NAŠOM BiH " za razliku od tramala gdje mu je svugdje bolje nego što je u Bosni i Hercegovini a i mene tačno rinaka zaboli koju KLOC ligu smatra dobrom.
Lp
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.