Transfer koji će "zapaliti" Apenine: Juventus kontaktirao agenta zvijezde Serije A

Chiesa na meti Bianconera

Transfer koji će "zapaliti" Apenine: Juventus kontaktirao agenta zvijezde Serije A

Admin Čaušević

Dominaciji Juventusa se ne nazire kraj. Bianconeri već godinama prave odlične transfere, a tako će prema svemu sudeći nastaviti i ovog ljeta. 

Rai Sport izvještava da su tokom sedmice predstavnici Juventusa kontaktirali menadžera Federica Chiese.

Iako ima svega 21. godinu sin legendarnog Enrica Chiese već sada ima status reputacije zvijezde na Apeninima.

Onaj ko osigura njegov potpis će sigurno dobiti igrača za narednih 10-ak godina zbog čega klub iz Torina ništa ne prepušta slučaju te i dalje želi dovoditi ono što je najbolje u Italiji.

Igrački karton italijanskog reprezentativac koji je mečeve Azzurra propustio zbog povrede neće koštati manje od 70 miliona.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Obzirom na rivalstvo između Fiorentine i Juventusa pristalice Viola će sigurno biti protiv Chiesinog prelaska u Bianconere, međutim finansijskoj moći najtrofejnijeg italijanskog kluba je ponekad nemoguće odoliti.

Ova dva kluba posljednji međusobnim transfer realizovala su na ljeto 2017. godine, tada je za 40 miliona eura Federico Bernardeschi napustio stadion Artemio Franchi te potpisao za Juventus.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi