Transfer ljeta je završen, čekamo potvrdu!

Griezmannov advokat stigao u prostorije La Lige

Transfer ljeta je završen, čekamo potvrdu!

Edmir Škorić

Antoine Griezmann će ubrzo postati novi igrač Barcelone.

Saga oko transfera Griezmanna će završiti svakog časa, pošto je Barcelona danas uplatila 120 miliona eura na račun Atletica i tako aktivirala odštetnu klauzulu.

Atletico Madrid je odbio pregovarati s Barcelonom nakon Griezmannovog izostanka s početka priprema, ostavljajući katalonski klub bez ikakvog izbora, osim da plati 120 miliona klauzule.

Sada je samo pitanje vremena kada će Francuz i zvanično biti novi igrač španskog prvaka, a da je "sve stvar formalnosti" svjedoči i video koji su objavili španski mediji, a na kojem se vidi kako Griezmannov advokat odlazi u prostorije La Lige sa aktiviranom klauzulom.

Griezmann je još ranije najavio da napušta Atletico ovog ljeta, a prelazak u Barcelonu praktično je trajao dvije godine.

Francuz je bio kandidat i da naslijedi Neymara 2017. godine, ali je tada produžio ugovor s Madriđanima, pa je umjesto njega Barca dovela Ousmanea Dembelea.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi