Transfer saga se nastavlja: Redsi postavili ultimatum Barci?
Foto: EPA

Coutinho i dalje na meti Katalonaca

Transfer saga se nastavlja: Redsi postavili ultimatum Barci?

Čelnici Liverpoola su, navodno, odlučili završiti Coutinhovu transfer sagu i postaviti Barci ultimatum. 

Već odavno je poznato da Katalonci vide Coutinha kao zamjenu za Neymara, a sada su Redsi odredili zadnji datum do kojeg će razmatrati ponude Barce za svog najboljeg igrača.

Španski mediji su zadnjih dana prepuni špekulacija o Coutinhovom mogućem transferu u Barcu, a izvještaj Onda Cera je zainteresovao fudbalsku javnost, kako u Španiji, tako i u Engleskoj.

Naime, Onda Cero navodi da je klub s Anfielda saopštio Barceloni da imaju rok do ponedjeljka da upute adekvatnu ponudu i realizuju Coutinhov transfer.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona je već potrošila 130 miliona funti na dovođenje Ousmane Dembelea, ali se pretpostavlja da i dalje postoji interes katalonskog diva za Coutinha.

Ipak, ugledni španski AS donosi sasvim drugačije informacije, te navodi da su Redsi odbili svaku ponudu Bercelone i da ostaju pri svom stajalištu da neće prodati svog veznjaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi