Transfer završen, Mitrović postao "punopravni" član Fulhama!

Srbijanac ostaje na Craven Cottageu

Transfer završen, Mitrović postao "punopravni" član Fulhama! · Zvanično

Nakon što je u Newcastleu pao u drugi plan Aleksandar Mitrović je otišao na posudbu u Fulham i na Craven Cottageu počeo pružati odlične partije.

Pomogao je stameni Srbijanac Fulhamu da izbori plasma u Premier ligu, a u 18 susreta za ovaj klub je postigao odličnih 12 golova i upisao jednu asistenciju.

Trener Slaviša Jokanović je mogao biti zadovoljan njegim partijama, pa se već neko vrijeme špekulisalo da će Fulham pokušati otkipiti njegov ugovor.

To se danas i desilo, a britanski mediji prenose da je Fulham potrošio oko 25 miliona kako bi osigurao usluge stamenog napadača. Mitrović je sa Fulhamom tako danas potpisao petogodišnji ugovor, te bi na Craven Cottageu trebao ostati do 2023. godine.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi