Sjećate se Andrea Schuerrlea? Od sutra će imati novi klub

Vraća se u Premiership

Sjećate se Andrea Schuerrlea? Od sutra će imati novi klub

Njemački krilni fudbaler Andre Schuerrle od sutra će imati novi klub.

Kako prenosi engleski Sky Sport, Schuerrle (27) je večeras odletio u London gdje će sutra imati ljekarske preglede u prostorijama fudbalskog kluba Fulham te će nakon istih potpisati ugovor s ovim londonskim klubom.

Za sada nije poznato na koliko godina će potpisati ugovor sa Fulhamom, ali je jasno da je ovo njegov drugi dolazak u Premiership nakon što je već bio u Chelseaju gdje se nije snašao kako se očekivalo.

Inače, za njega su se tokom ovog prelaznog roka interesovale još neke ekipe kao što su Crystal Palace i Milan, ali na kraju je došlo do dogovora ipak sa Fulhamom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Schuerrle je u toku prošle sezone, igrajući za Borussiju Dortmund, upisao ukupno 26 utakmica na kojima je postigao svega tri gola uz šest asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi