8

Komentari (8)

Brazuka
Husaric može sa vama kako hoce
Lukamarinsek
Druze ti si bolestan i ljubomoran lik. Uzivaj u svom zivotu samo negativno pricas. Imas li pozitive u svom zivotu
BoSniaN_BuLL
Vise su oni bolesni i izdajice drzave sto dovode vake budale, da mogu ruziti stalno i dodadi negativu igracima i steucnom stabu! Uvijek cu reci, neki bi za kruh prodali drzavu!
BoSniaN_BuLL
Tako nekako, zele da igraci zive onako kako oni zele, za njih ne bi vece slvlje bilo da smo niko i nista a oni bolji! Ljude cini sretno kada neko propada, onda oni pocnu da zive! Najvise bi takvi zeljeli da su neki igraci bez kluba i da se sve najgore desava! Onaj ko misli, da neko drugi sto bosnu ne vidi kao svoju zemlju, taj zeli da su njegovi bolji, sigurno ne zeli da si ti ili mi bolji! Svi sto drugacije misli, zivi u laz!
Lukamarinsek
Ovdje dolaze samo ovi koji nemaju svoj zivot i da vrijedjaju i pisu sve i svasta. Da se malo vise posvetimo svojim zivotima svima bi nam bilo bolje.lp
LaoCe
hahahah, momci nastavljaju sa bajkama.
BoSniaN_BuLL
Otkud to tebi da su bajke hahaha? Pa novinari su bili u kontakt sa igracima a kada je kamera ugasenja onda neki mogu i malo drugacije razgovarati!
SactownCali
Novinari bilo u kontaktu sa igracima ???
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.