Transfermarkt Bajića već preselio u Udinese

Iako transfer još nije ozvaničen

Transfermarkt Bajića već preselio u Udinese

Bh. napadač Riad Bajić još uvijek nije zvanično postao član Udinesea, ali je samo pitanje trenutka kada će se to desiti.

Konyaspor i Udinese su jučer postigli dogovor o prelasku našeg fudbalera u ekipu koja nastupa u Seriji A, a ugledna stranica specijalizovana za fudbalske transfere Transfermarkt.de je Riada Bajića već 'preselila' u Udinese.

Također, na istoj stranici se može pronaći i informacija da je Udinese za Riada Bajića platio 5,5 miliona eura obeštećenja.

Turski mediji pišu da se Konyaspor 'ugradio' u Bajićev sljedeći transfer i da će ovom turskom klubu pripasti 10% od njegovog narednog transfera koji napravi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Bajić je u Konyaspor stigao prije dvije godine iz Željezničara za 500.000 eura, a sada je prodan za 11 puta veći iznos što dokazuje da se Turcima ova kupovina itekako isplatila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi