11

Komentari (11)

Fareus1921
Cijene nisu realne, nekima treba dati veću vrijednost a nekima manju...
bk123
cijene nikad nisu realne...ima milion faktora što utiču na cijene posebno kod nogometaša....al opet ako ima mušterija za platiti onda je to to
Sanska_Prangija
Pa da, n.p sto igracu ostane manje ugovora, to manje odmah i vrijedi.
root
Ovaj djokanovic totalni promasaj, nikad od njega nece biti igraca, veci potencijal je Ramic.
pjanke.sa
Da slazem se. Ramic neopravdano nije u prvih 11.
Gvardijan
Sto nece biti igrac? Hajde strucnjak,objasni nam malo.
root
Zato sto ne koristi mozak i njegov koeficijent inteligencije je manji od makovog zrna...decko ima samo kondiciju, sto je perfektno za trijatlon a sa loptom je ko ja i ti, vjeruj mi.
Ajax11
Biblija 800.000 a ode u Katar za 150.000?
Klackalica
Ooo insideru, de nam jos reci za kolko Jakirovic ode
PRESEDAN
Al čuj transfermarkt ažurirao,a znate vrlo dobro ko to radi,eto ga na vašem forumu,balo balavi koji bruka i ovo malo jada od lige. Da neko iz ove kukuruz lige vrijedi milion €,je smijurija a pogotovo trnokop Đokanović.
root
Jel to onaj nepismeni zukanovic? Pravi onaj mongol dijasporski.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.