Ne dešava se često da De Bruyne završi na travi nakon driblinga: Traore ga je bacio na glavu
Foto - Screenshot

Defanziva mu je lošija strana

Ne dešava se često da De Bruyne završi na travi nakon driblinga: Traore ga je bacio na glavu

M. Šljivak

Kevin de Bruyne napustio je meč protiv Aston Ville zbog povrede, a u ovom meču se desio i rijedak trenutak u kojem je on bio žrtva fenomenalnog driblinga.

Iako je Belgijanac navikao da on pravi ovakve stvari, De Bruyne se našao u situaciji da bude ponižen od strane protivnika.

Bertrand Traore ga je na fenomenalan način izbacio iz igre. Pao je fudbaler Cityja na glavu, a Traore je zbog ovog poteza postao hit.

Ne dešava se često da De Bruyne bude taj koji završi na podu zbog fenomenalnog driblinga.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovako je to izgledalo.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi