Travančić se brzo razišao sa Metallegheom

Dogovorio saradnju, ali...

Travančić se brzo razišao sa Metallegheom

Nekada jedan od najvećih bh. talenata Anid Travančić napustio je Metalleghe BSI.

Travančić (22) je nakon epizoda po niželigašima TOŠK-u i Proleteru došao u Metalleghe s namjerom da oživi karijeru, a iako je sa novim premijerligašem postigao dogovor, saradnja je prekinuta brže od očekivanog. 

Iz kluba nisu željeli u javnost izlaziti sa razlozima zbog kojih je brzo došlo do razlaza, ali je očigledno da je bivši omladinski reprezentativac BiH i u ovom slučaju pokazao zbog čega su avanture u prethodnim klubovima trajale veoma kratko. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vrijedi podsjetiti da je Travančić nastupao za omladinske selekcije Zagreba i Hajduka, a u BHT Premijer ligi BiH je nosio dresove Čelika i Sarajeva. U jednom trenutku je i prestao sa aktivnim igranjem nogometa. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi