Travnik na krilima Belmina Vile nadigrao Slaviju

Sigurna pobjeda Vezira

Travnik na krilima Belmina Vile nadigrao Slaviju

S. Mlaćo

Nogometaši Travnika na najbolji mogući način najavili su novu sezonu Prve lige Federacije.

Naime, u generalci Veziri su danas na Piroti savladali člana Prve lige RS Slaviju iz Istočnog Sarajeva 3:0

Veziri su pružili mnogo više od gostiju, dominirali tokom cijele utakmice i na kraju zasluženo slavili.

DOmaći su poveli preko Belmina Vile, što je ujedno bio i konačan rezultat prvog poluvremena, da bi u drugom poluvremenu 200-tinjak gledalaca na Piroti moglo vidjeti još dva pogotka.

Drugi je djelo Maka Muharemovića, koji je stigao na posudbu iz Olimpika, dok je treći pogodak, svoj drugi na ovom meču, postigao Belmin Vila, nekada velika nada sarajevskog Željezničara.

Prvoligaš sa Pirote tako je pokazao zavidnu formu pred meč prvog kola nove sezone sa Slavenom iz Živinice, dok će Dragan Radović povratnik na klupu Slavije imati mnogo glavobolja nakon današnjeg meča.

Prijateljska utakmica:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK Travnik - FK Slavija 3:0 (1:0)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije