Travnik na Piroti bolji od Mladosti
Poprženović (u sredini) sa svojim pomoćnicima i kapitenima timova

Veziri pružili kvalitetnu partiju

Travnik na Piroti bolji od Mladosti

S. Mlaćo

Federalni drugoligaš NK Travnik danas je u prijateljskoj utakmici nadigrao premijerligaša FK Mladost Doboj Kakanj 3:2.

Publika je mogla vidjeti kvalitetan meč na Piroti, iako su gosti došli u kombinovanom sastavu. Uzbuđenja nije nedostajalo, a u prvom poluvremenu Veziri su imali prednost 1:0. Jedini pogodak postigao je Goloman.

U nastavku još četiri pogotka. Kršić i Baltić su pogađali za Travnik, a Muslimović i Dragutinović za goste iz Doboja kod Kaknja.

Sigurno da je ova utakmica dobro došla trenerima oba tima koja su imala šta vidjeti pred naredne izazove. Mladost će u nedjelju u goste Željezničaru, dok Travnik nastavlja sa pripremama za drugi dio sezone u Drugoj ligi Zapad.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kvalitetan posao na ovom meču obavila je i sudijska trojka koju je predvodio glavni sudija Haris Poprženović sa svojim pomoćnicima Igorom Puzovićem i Mirudinom Osmančevićem.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije