Travnik protiv Bosne jači za Rovčanina i Torlaka
FOTO: facebook NK Travnik

Veziri se spremaju za subotu

Travnik protiv Bosne jači za Rovčanina i Torlaka

S. Mlaćo

Nogometaši Travnika nisu briljirali u prvom kolu nove sezone Prve lige Federacije.

Naime, Veziri su na svojoj Piroti odigrali samo 0:0 protiv Slavena, iako su bili apsolutni favoriti u tom meču.

Pobjeda protiv Bosne Travniku su nameće kao blagi imperativ, mada to sigurno neće biti lako, s obzirom na dobro poznate kvalitete gostiju koji i ove sezone najavljuju borbu za sami vrh tabele.

Šefa struke tima sa Pirote Adnana Beganovića raduje to što će na raspolaganju imati Damira Rovčanina, koji je u Travnik stigao u ljetnom prelaznom roku, a meč protiv novog federalnog prvoligaša iz Živinica je propustio zbog kartona iz prošle sezone.

"U tim se poslije povrede vraća i Torlak, dok Varupa trenira punim intenzitetom. Nadamo se najboljem", kazao je za SportSport.ba Beganović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Meč između Travnika i Bosne igra se u subotu sa početkom u 17:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi