"Trebali smo dovesti Nastića, ali ukrao ga je BATE"

Bh. fudbaler završio u Bjelorusiji

"Trebali smo dovesti Nastića, ali ukrao ga je BATE"

Povremeni reprezentativac BiH Bojan Nastić krajem prošle godine je predstavljen kao novo pojačanje BATE Borisova.

U Bjelorusiju je Nastić došao kao slobodan igrač nakon što se prethodno razišao sa Genkom, no malo je nedostajalo da umjesto u BATE-u završi u Mađarskoj. Tačnije, u tamošnjem prvoligašu Diósgyoriju.

Otkrio je to trener ovog kluba Tamas Feczko prema čijim riječima je bilo skoro sve dogovoreno s našim fudbalerom, ali u posljednji čas s boljom ponudom se javio BATE i 'ispred nosa' im ukrao pojačanje.

"Nakon što su došli Iszlai, Pedro i Ivanovski, ugovor je trebao potpisati i Nastić. Ipak, iznenada ga je ukrao BATE s kojim se nismo mogli takmičiti", otkrio je Feczko.

Za Nastića je BATE ujedno četvrti klub u karijeri. Prethodno je pored Genka još igrao za Oostende i Vojvodinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi