Trebalo bi da mu je ovo najsretniji dan u životu, ali Vida nije mogao izdržati

Na kraju su se emocije pomiješale

Trebalo bi da mu je ovo najsretniji dan u životu, ali Vida nije mogao izdržati

Edmir Škorić

Domagoj Vida je briljirao na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, ali defanzivac hrvatske reprezentacije je na kraju tužan iako je sa saigračima napravio čudo i došao u finale.

Nema Hrvata koji ne bi potpisao poraz u finalu od Francuske prije početka SP-a, no kada su već došli tamo (u finale, op.a) naravno da su željeli i do povijesnog zlata.

"Miješaju se emocije, pogotovo kad smo stali ispred tribine s našim navijačima. Oni nam daju... Oni nam daju...", rekao je Vida, zamucao i briznuo u plač.

"Žao nam je što ne nosimo zlato kući tim divnim ljudima... Mislim da možemo svi biti ponosni. Najveća vrijednost je što smo naše ljude u našu domovinu učinili ponosnim. To je najveća nagrada, vrijednija i od zlata... Kad smo vidjeli da cijela Hrvatska diše kao jedno u ovoj teškoj situaciji za naše Hrvate. I to je najveća pobjeda, to što smo ujedinili ljude", poručio je sjajni Vida.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Opisao je i tok samog finala u kojem je Francuska slavila s 4:2 u Moskvi.

"Prvi gol kako smo dobili... Nekakav prekršaj, sad je li bio ili nije, ne znam. Ja mislim da nije. Primimo glupi gol. Drugi gol penal, ruka je dolje, uopće nije u zraku. Nesretno smo primili golove. I u tih nekih naših loših pet minuta zabili su još dva i jednostavno više nije išlo", poručio je Vida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi