"Trebao bih biti sretan kao malo dijete zbog njega, ali sramim ga se"

Giggsov otac priznaje

"Trebao bih biti sretan kao malo dijete zbog njega, ali sramim ga se"

E. Ganibegović

Legendarni nogometaš Manchester Uniteda Ryan Giggs jučer je i zvanično sjeo na klupu reprezentacije Walesa, međutim bez obzira na veliki uspjeh, njegov otac je rekao da ga se srami.

Otac Ryana Giggsa je dao izjavu odmah po imenovanju svog sina za velškog izbornika, ali kako kaže mnogo ga je sram izreći njegovo ime.

Naime, svima je poznata afera Ryana sa suprugom brata Rhodrija, koja je dobila svjetski publicitet. Brak njegova brata i supruge Natashe završio je 2011. godine kad je otkriveno kako je Ryan osam godina spavao sa vlastitom šogoricom.

"Trebao bih biti najponosniji otac na svijetu, sretan kao malo dijete njegovim uspjehom, ali sramim ga se. Ne mogu se najterati izgovoriti njegovo ime, zovem ga 'bivši nogometaš'", izjavio je njegov otac britanskim medijima.

"Stavio je sebe na prvo mjesto, jedino što mu je važno jest pojavljivanje na televiziji i otvaranje otmjenih hotela u Manchesteru. Kada ga ugledam na TV-u, ugasim ga, svi u obitelji to čine."

"Sin mi je, ali uvijek mi se plače kad priznam da ga obitelj ne poštuje, kao najstariji trebao je čuvati bratu leđa, međutim on mu je zabio nož. Prevario ga je na najgori mogući način i nije čak bio dovoljno muško da se izvine", dodao je Danny.

Top Komentari

bsk
u Welsu je obraz jako bitan ocito,svaka cast,kapa dole
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi