Trebao je biti velika zvijezda prelaznog roka u Engleskoj, ali danas ga nema nigdje
(Foto: EPA)

Bruno Fernandes neće u Englesku

Trebao je biti velika zvijezda prelaznog roka u Engleskoj, ali danas ga nema nigdje

M. Šljivak

Engleski klubovi danas do 18 sati mogu završavati transfere.

Ljetni prelazni rok završava se tačno u 18:00 po srednjeevropskom vremenu, a kako stvari stoje jedna od najvećih zvijezdi prelaznog roka neće završiti u Premiershipu.

Radi se o portugalskom fudbaleru Brunu Fernandesu. Fantastični ofanzivni veznjak imao je na stolu ponude Tottenhama i Manchester Uniteda, ali oko njega je danas sve mirno i očigledno da do transfera neće doći.

Sporting je bio spreman da prihvati 70 miliona eura za ovog fudbalera. Činilo se kako će sigurno zaigrati u Premiershipu, ali 24-godišnji fudbaler danas mirno trenira sa ostatkom ekipe i transfera nema ni u najavi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Postoji međutim mogućnost da do kraja prelaznog roka u ostalim ligama Fernandes napravi transfer. Za njega je interes pokazao i Real Madrid i bit će interesantno vidjeti šta će se desiti sa igračem Sportinga.

Fernandes iza sebe ima zaista spektakularnu sezonu. Zadivio je mnoge velikane sa 32 gola i 18 asistencija u dresu Sportinga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi