Treća sreća: Barca poslala novu ponudu za Williana

Šta će Plavci ovaj put napraviti?

Treća sreća: Barca poslala novu ponudu za Williana

E. Škorić

Brazilski nogometaš Willian na meti je Barcelone, ali Chelsea nikako da popusti pred naletima Katalonaca.

I dok se uveliko piše o prelasku Edena Hazarda iz Chelseaja u Real Madrid, kao i golmana Thibauta Courtoisa, Plavci se bore da zaustave Williana.

Reprezentativac Brazila velika je želja Barelone i Sky Sport News tvrdi da je Barca, nakon što je dva puta odbijena, poslala na Stamford Bridge i treću ponudu.

Ne spominje se neka konkretna cifra, ali spomenuti izvor tvrdi da se radi o sumi koju bi Chelseaja konačno mogao natjerati da kaže 'da' na poziv iz Španije. Optilike, Chelsea bi zaradio oko 50 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Willian je postigao 13 golova i imao je devet asistencija u prošloj sezoni u dresu bivšeg engleskog prvaka koji je nedavno ostao bez trenera Antonija Contea, a njega je naslijedio Maurizio Sarri.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti