Treći poraz Goražda: Jurčević za veliku pobjedu Čapljine

Prva liga Federacije BiH

Treći poraz Goražda: Jurčević za veliku pobjedu Čapljine

Adnan Beganović

Fudbaleri Goražda su u 11. kolu Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine zabilježili treći poraz. Naime, danas je u Čapljini istoimena domaća ekipa bila bolja od Goražda (1:0).

Nakon sedam pobjeda, jednog remija, te dva poraza, Goraždani su još jednom teren napustili pognutih glava. Desetoplasirana Čapljina na svom terenu je dočekala do ovog kola prvoplasirano Goražde, a pobjednika je odlučio jedan pogodak.

U dosta tvrdoj utakmici domaći su postigli pogodak u 27. minuti, a strijelac je bio najbolji igrač Čapljine, Zdenko Jurčević.

U drugom dijelu su Goraždani imali nešto više od igre, no Čapljina je pametnom igrom uspjela sačuvati stečenu prednost i na svoj konto upisati tri boda.

Prva liga Federacije Bosne i Hercegovine, 11. kolo:
Čapljina - Goražde 1:0 (Jurčević 27')

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Čapljina: Mikulić, Pecelj, Juras, Rako, Jaredić, Brajković, Vasilj, Šaravanja, Jurčević, Jelčić, Grbavac

Goražde: Nikolić, Sarvan, Adžem, Drljević, Isaković, Pliska, Pirić, Vladavić, Džebo, Salihović, Radović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.