Trener Anderlechta komentarisao Vranješa: Zaboravlja da ga ponekad ekipa treba

Nakon isključenja protiv Dinama

Trener Anderlechta komentarisao Vranješa: Zaboravlja da ga ponekad ekipa treba

Ognjen Vranješ je ovog ljeta stigao u Anderlecht iz grčkog AEK-a, ali tek treba da pokaže ljudima u klubu da nisu pogriješili što su ga doveli.

Ipak, za sada nije učinio svog trenera, Heina Vanhaezbroucka previše sretnim. Vranješ je već suspendovan zbog crvenog kartona u belgijskom šampionatu, a u četvrtak je imao noć za zaborav u Ligi Evrope.

Anderlecht je poražen od Dinama, Vranješ je u prvom poluvremenu skrivio penal, a tek što je počelo drugo zaradio drugi žuti karton i isključenje.

"Drugi žuti karton je dobio jer je želio ispraviti grešku saigrača, ali on mora naučiti da ne pravi uvijek takve startove u šesnaestercu, to nije uvijek najbolja solucija. To ga je koštalo žutog kartona i penala. On mora shvatiti da je ponakad i potreban timu", poručio je Vanhaezebrouck.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi