Trener AZ Alkmaara ne računa na Gudelja

Odlazi u Englesku?

Trener AZ Alkmaara ne računa na Gudelja

Trener holandskog AZ Alkmaara, John van den Brom, najavio je da u narednoj sezoni neće računati na usluge Nemanje Gudelja.

Reprezentativac Srbije sjajnim partijama u holandskom prvenstvu skrenuo je pažnju brojnih klubova i u predstojećem prijelaznom roku sigurno će promijeniti sredinu. 

"Iskreno, ne računam na Gudelja za sljedeću sezonu. Spreman je da ode dalje. To je šteta za klub, ali dobro za njega. Gdje će? Za klubove kao što su Barcelona, Bayern ili Real Madrid on trenutno nije dovoljno dobar, ali za Tottenhem i klubove tog nivoa, on je odlično pojačanje", rekao je Van den Brom. 

AZ Alkmaar će za svog 23-godišnjeg veznog igrača tražiti šest miliona eura. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.