Trener Beitara: Sloboda je kvalitetna, moramo biti strpljivi

Uoči revanša susreta Beitara i Slobode

Trener Beitara: Sloboda je kvalitetna, moramo biti strpljivi

Adnan Beganović

Revanš susret 1. pretkola Evropa lige sutra će u Jerusalemu odigrati domaći Beitar i Sloboda iz Tuzle.

U prvom susretu odigranom u Zenici na Bilinom polju nije bilo pobjednika (0:0), a u redovima izraelskog kluba vjeruju da će se sutra nakon posljednjeg sudijskog zvižduka radovati zajedno sa svoji9m navijačima.

"Uzbuđeni smo, pred nama je jako važan susret. Igramo protiv kvalitetne ekipe i moramo biti strpljivi", dan uoči revanš susreta 1. pretkola Evropa lige izjavio je trener Beitara Ran Ben Shimon.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ne želim komentarisati rezultat iz prvog susreta jer se nemamo vremena baviti se prošlošću. Moramo igrati pametno i moramo pronači ravnotežu u našoj igri. Mnogo će nam pomoći i energija koja će dolaziti sa tribina od strane naših navijača", dodao je trener izraelske ekipe.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi