Trener Bristola zabrinut za Milana Đurića

Ponovo problemi sa povredom

Trener Bristola zabrinut za Milana Đurića

Problemima za Milana Đurića u Bristol Cityju nema kraja. 

On je u januaru stigao u Championship iz Cesene, ali već je u martu imao prve probleme sa povredom zbog kojih je propustio i mečeve reprezentacije. 

Ti problemi očito ga još uvijek prate, pa je trener ostrvske ekipe Lee Johnson zabrinut za našeg reprezentativca.

"U finišu prošle sezone imao je problema sa bruhom. Te probleme je ponovo osjetio na meču protiv Guernseyja, a zbog toga nije igrao ni u tradicionalnom meču protiv Bristol Manor Farma. Malo smo zabrinuti, morat ćemo ga poslati kod specialiste. Ponovo naglašava da ima probleme", rekao je trener Bristola. 

Podsjetimo, Đurić je u prošloj polusezoni odigrao 11 mečeva u Championshipu te je postigao dva pogotka uz dvije asistencije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti