Trener Budućnosti čestitao Sarajevu i poručio: Imamo za čime da žalimo

Crnogorci ispali od Sarajeva

Trener Budućnosti čestitao Sarajevu i poručio: Imamo za čime da žalimo

E. Škorić

Sarajevo je večeras u Zenici s 2:1 bilo bolje od podgoričke Budućnosti i plasiralo se u play-off Evropske lige.

Crnogorci su iznenadili Astanu u 2. pretkolu, ali večeras nisu uspjeli proći bh. prvaka, pa ništa od njihvoog duela s Celticom.

Mladen Milinković, trener Budućnsoti, kazao je nakon meča za Arenu Sport:

"Čestitke Sarajevu na pobjedi i puno sreće u play-offu. Zaista imamo za čime da žalimo. Nakon loših pet minuta na početku meča počeli smo igrati i dali gol u pravo vrijeme. Otvorili smo odlično drugi dio, ali fudbal je takav kada ne iskoristie šanse budete kažnjeni i žao mi je igrača. Znali smo da su Tatar i Fanimo udarne igle i to se pokazalo večeras, na kraju je sretniji tim prošao dalje", kazao je Milnković.

Top Komentari

rabodimis
E cuj sretniji moglo je bit i 4:1 lako.. vi ste ti koji su bili sretni plus vas je sudija pazio ko djecu rodjenu.. Kako se*es jel moguce..
14 2
Ajax11
Budi sretan da nisi prije nas ostao sa igracem manje zbog pljuvanja! Dobio bih 3-4 komada....
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi