Trener Budućnosti: Ne treba zaboraviti da smo igrali u Zenici

Podgoričani danas na novom ispitu

Trener Budućnosti: Ne treba zaboraviti da smo igrali u Zenici

E. Škorić

Budućnost je u četvrtak ispala od Sarajeva u 3. pretkolu Evropske lige.

Nakon 2:1 poraza u Zenici, Budućnost se oprostila od Evrope, pa sve karte baca na domaće takmičenje. Sarajevo je već arhivirano i trener Podgoričana Mladen Milinković usmjerava svoje igrače na duel sa Rudarom u Pljevljima, danas u 17 sati.

"Moramo da se vratimo domaćem šampionatu u pravom smislu riječi. Neće nam nedostajati motiva, jer se borimo za trofej, a titulom bismo stekli pravo učešće u kvalifikacijama za evropska takmičanja i naredne sezone, dobili priliku da se opet pokažemo u Evropi", kazao je Milinković, pa dodao:

"Ne treba zaboraviti da smo u četvrtak igrali u Zenici. Dakle, to su četiri meča u desetak dana. Nemamo dvije podjednako dobre ekipe i nismo u poziciji da puno mijenjamo".

Budućnost je nakon četiri kola tek osma od 10 timova u Crnoj Gori sa omjerom 2-0-2.

Top Komentari

MUFCDOGROBA
Ne vjerujem sta je izjavio covjek... Pasa ispo si, nadigran si, ponizen si zahvali se sto nije 4:1 bilo i nastavi dalje.
3 0
gh0ast
Jbt kao da je igrao finale lige prvaka protiv gegenpress Bayerna, pa mu pockrali đetići od umora.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi