U Budućnosti razočarani: "Poraz nije zaslužen, Sarajevo nije ništa uradilo!"

Crnogorski tim poražen dočekao kraj meča

U Budućnosti razočarani: "Poraz nije zaslužen, Sarajevo nije ništa uradilo!"

S. Mlaćo

U FK Budućnost Podgorica ne mogu se pomiriti sa ispadanjem iz Evrope.

Crnogorski tim poražen je sinoć na Bilinom Polju 2:1.

Budućnost se pokazala kao neugodan rival, nakon izjednačujućeg pogotka bila bolji rival, no meč je riješio brzonogi Fanimo i Sarajevo sada čekla duel sa Celticom.

"Takmičarska utakmica. Čudan je osjećaj kada igraš dobro, kada stvaraš šanse, a na kraju izgubiš. Fudbal je nekada okrutan, poraz nije zaslužen. Sarajevo ništa nije uradilo da bi prošlo u play off. Ipak, fudbal je takav. Kada promašiš šanse, slijedi kazna", kazao je trener u stručnom štabu Budućnosti Andrija Delibašić.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Dobro smo ih analizirali, odradili dobar skauting, ali neke stvari kada je fudbal u pitanju, ne možeš da planiraš", dodao je Delibašić.

Promo

Top Komentari

Sa1946
Zovite Velšane pa organizujte zajednički dan žalosti, i oni su tako kmečali.
20 0
Fcs
Kmeeeeeeeeee.....pojeli ste ćevape u želji, izgubili od Sarajeva, tako to ide.
15 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi