Trener Burnleyja glasine o transferu svog igrača u Liverpool nazvao bizarnim

"Puno je špekulacija, a jako malo činjenica"

Trener Burnleyja glasine o transferu svog igrača u Liverpool nazvao bizarnim

Trener Burnleyja Sean Dyche je danas potpuno odbacio mogućnost da bi defanzivac njegove ekipe James Tarkowski mogao ove zime krenuti put Anfielda.

Naime, proteklih dana su se pojavile špekulacije da bi Tarkowski mogao na posudbu u Liverpool, ali Dyche očigledno smatra da takav razvoj situacije jednostavno nije realan.

"Postoji puno glasina, ali i puno manje činjenica. Najnevjerovatnija mi je ona o Tarkowskom. To je jednostavno bizarno", istakao je Dyche, pa dodao:

"Znam da je to vrijeme godine i svi tragaju za informacijama, ali puno je u javnosti fantomskih stvari".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mnogi smatraju 26-godišnjeg Tarkowskog najboljim igračem Burnleyja ove sezone, a problemi Liverpoola sa povredama defanzivaca (Dejan Lovren, Jose Gomez, Joel Matip) su potakli glasine o njegovom mogućem transferu na Anfield. Ipak, od samog početka se transfera Jamesa Tarkowskog u Liverpool činio malo vjerovatnim.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi