Joe Hart daleko od slavnih dana: Želi ga tim iz donjeg dijela tabele - druge lige

Napušta li Hart i Burnley?

Joe Hart daleko od slavnih dana: Želi ga tim iz donjeg dijela tabele - druge lige

Joe Hart već godinama nije u dobroj formi, a to ga je koštalo mjesta u Manchester Cityju, klubu čiji je član bio 12 godina.

Manchester City je Harta od 2016. godine slao na nekoliko posudbi, da bi on konačno napustio redove Građana ljetos kada je Burnley realizovao njegov transfer za nešto manje od četiri miliona eura.

Ni u Burnleyju Joe Hart ne uspijeva pronaći formu iz slavnih dana, pa ne bi čudilo da izgubi "jedinicu" i u ovom klubu.

Nije Hart branio u prethodne dvije utakmice Burnleyja, a britanski mediji prenose da drugoligaš Preston vjeruje da može dovesti iskusnog golmana u svoje redove, barem na posudbu do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Preston je trenutno na 17. mjestu na tabeli Championshipa, a ostaje da se vidi da li će ovaj klub zaista uspjeti realizovati transfer 31-godišnjeg Harta.

Ko zna, možda bi se upravo u Prestonu Joe Hart vratio u pravu formu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi