Trener Burnleyja pohvalio Kanea: Jedna od najboljih izvedbi koje sam vidio ove sezone

Napadač Tottenhama je postigao tri pogotka u pobjedi svoje ekipe

Trener Burnleyja pohvalio Kanea: Jedna od najboljih izvedbi koje sam vidio ove sezone

E. Ganibegović

Menadžer Burnleyja Sean Dyche je nakon poraza njegove momčadi od Tottenhama sa 3:0 pohvalio igru Harryja Kanea, koji postigao tri pogotka na ovoj utakmici.

Sa nova tri pogotka u ovoj kalendarskoj godini Kane je došao do brojke 36 i tako se izjednačio sa Shearerom, koji je postigao isti broj golova 1995. godine.

"Postoje neke frustracije zbog sudijskih odluka, međutim nije to toliko uticalo na rezultat. Tottenham je danas bio fantastičan", rekao je Dyche.

"Kane je odradio vrhunski posao. Oni su veoma jaka ekipa, ali on ih čini još boljim. Jedna od najboljih izvedbi koje sam vidio ove sezone", dodao je šef Burnleyja,

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi