Trener Connahs'a želio je isključivo Sarajevo: "Dajte Bosance!"

Želja mu se ostvarila

Trener Connahs'a želio je isključivo Sarajevo: "Dajte Bosance!"

E. Škorić

Menadžer Connahs Quaya Andy Morrison komentarisao je na Twitteru nešto malo prije nego što je voljom žrijeba odlučeno da njegov tim igra protiv Sarajeva u 1. pretkolu Lige prvaka.

Velški prvak prvi put će igrati Ligu prvaka nakon što je prethodno osvojio titulu u nacionalnom šampionatu.

Kao nenosioca Velšane je žrijeb 'gurnuo' prema bh. prvaku, ali u prilog Connahsu ide činjenica da će se igrati jedna utakmica i to u Velsu, osim ako UEFA ne odluči drugačije i ne pošalje oba tima na neki neutralan teren.

Zanimljivo da je Morrison priželjkivao FK Sarajevo za rivala, budući da je prije žrijeba napisao na Twitteru:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Vrlo ponizno je slušati himnu Lige prvaka i onda čitati imena sva tri naša protivnika. Sve tri ekipe koje su nosioci drže fige moleći se da dobiju Connahs Quay. Dajte Bosance!", poručuje Morrison. Radi se o treneru koji je pet godina na čelu Connahsa, a kao igrač je između ostalog nastupao za Manchester City, čiji je bio kapiten.

Želja mu se ostvarila, a osim Sarajeva njegov tim je za potencijalne rivale imao moldavski Sheriff i srbijanskog prvaka, ekipu Crvene zvezde.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tas14
Kad je u pitanju Liga Prvaka i Liga Evrope, svi smo kao jedan Bosanac i Hercegovac. Navijamo za svoje! Puno sreće Sarajevu!
17 4
PitarTutnjevac
Dajte napunite ih do kraja, da vidi kako Bosanci pune
14 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi