Trener Dinama: Nećemo da budemo sprdnja u Evropi
Foto: PIXSELL

Bjelica ima velike ambicije

Trener Dinama: Nećemo da budemo sprdnja u Evropi

Zagrebački Dinamo je u prvoj evropskoj utakmici ove sezone savladao Hapoel Beer Shevu sa 5:0, a sutra ga u Izraelu čeka revanš meč koji bi trebao biti samo formalnost.

Na press konferenciji uoči utakmice, trener Modrih Nenad Bjelica rekao je da poštuje protivnika ali da ekipu priprema za nastavak takmičenja u Ligi prvaka, na šta u potpunosti računa.

"Napravili smo odličan posao u Zagrebu, ali znamo da je Hapoel veoma kvalitetna ekipa. Posebno su dobri u napadu. Ispred nas je teška revanš utakmica, 90 minuta borbe i trebamo dati maksimum. Prva utakmica je bila gotovo savršena i trebamo ponoviti to ovdje na Turner stadionu", rekao je Bjelica, koji je potom dodao:

"Vjerujem daćemo sutra pokazati koliko smo dobri. Ne volimo da se ljudi sprdaju s nama, tako da ćemo napraviti sve da ne budemo sprdnja u Evropi. Svaku utakmicu idemo na pobjedu, a i ovdje smo došli da pobijedimo".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Meč Hapoela i Dinama igra se sutra (utorak) s početkom u 19 sati.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi