Trener Herthe bocom gađao svog igrača

Labbadia izgubio živce

Trener Herthe bocom gađao svog igrača

E. Škorić

Bruno Labbadia u centru je pažnje zbog toga što je napao jednog od svojih igrača.

U posljednjoj utakmici 2020. godine Hertha je izgubila od Freiburga s 4:1, a Labbadia je divljao od bijesa na poluvremenu. On je, sav ljut i bez ikakve kontrole, bacio bocu s vodom na svog nogometaša Matheusa Cunhu (21).

Cunha je bacanje protumačio kao osobni napad, vjerojatno i zato što je trener istovremeno najavio da će zamijeniti Brazilca jer ne igra dobro u posljednje vrijeme.

Cunha je bio emocionalno povrijeđen četiri dana prije Božića jer ga je Labbadia javno krikitkovao i nakon posljednjeg zvižduka. "Bio je u skrovištu, povukao je sebe i ostale igrače", rekao je Labbadia o Brazilcu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ipak, čini se da su se stvari brzo popravile i riješile, budući da je u 3:0 pobjedi Herthe nad Schalkeom Cunha ponovo igrao i bio među najboljima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi