Trener Hoffenheima o Bičakčićevom potencijalnom transferu: To nije moj problem

Sve izvjesnije da će ostati

Trener Hoffenheima o Bičakčićevom potencijalnom transferu: To nije moj problem

E. Škorić

Pojavile su se u njemačkim medijama priče da će bh. reprezentativac Ermin Bičakčić iz Hoffenheima preći u Koeln, ali po svim prilikama 30-godišnji štoper neće mijenjati sredinu.

Bičakčić se povezuje s Koelnom i još nekoliko njemačkih klubova i činilo se da bi ovog ljeta mogao napraviti transfer, ali on će i u narednoj sezoni biti član Hoffenheima, barem tako tvrdi trener ove ekipe Sebastian Honess.

"Ne želim da pričam o špekulacijama i to nije moj problem. Računam na Bičakčića", poručio je Honess.

On bi danas trebao biti starter u meču njemačkog DFB Pokala protiv Chemintzera.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inače, Bičakčić je Hoffenheimov od 2014. godine i ima ugovor do ljeta 2022. godine. Za njemačku ekipu je u šest sezona odigrao 134 meča i postigao je četiri gola.

Ranije je igrao za Braunschweig i Stuttgart.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi