Trener Konyaspora prokomentarisao zvižduke Bajiću

Bh. napadač u krizi

Trener Konyaspora prokomentarisao zvižduke Bajiću

Bh. reprezentativac Riad Bajić nakon blijedih partija u dresu Konyaspora izložen je velikim kritikama, pišu turski mediji.

Bajić je u redove Konyaspora došao tokom ljeta, vjerujući da će oživjeti svoju karijeru i pružati partije kakve je prije nego što je otišao u Udinese, ali, barem za sada, stvari ne idu najbolje po njega.

U šest odigranih utakmica Bajić je uspio samo jednom da zatrese protivničku mrežu, što je dovelo do kritika od strane navijača, koji su ga na posljednjem meču s Kayserisporom i izviždali.

"U fudbalu se događaju takve stvari, to je prirodno za igrače, stručni štab..., no veoma je važno da su kritike koje dolaze konstruktivne. Ipak, ako to ide u pravcu uvrede, onda to može otići u neželjenom pravcu i biti samo smetnja", izjavio je trener Konyaspora Aykut Kocaman, pa potom stao u odbranu bh. napadača:

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Ne smijemo zaboraviti kakav doprinos je Bajić dao našoj momčadi prethodnih godina. Tokom ljeta on je imao i bogatije ponude, ali njegova želja je bila da dođe ovdje i pomogne Konyasporu da pobjeđuje. Mi mu vjerujemo, strpljivi smo, a očekujemo isto i od navijača", poručio je turski strateg.

Bajić za Konyaspor inače nastupa kao posuđen igrač Udinesea.

Top Komentari

Hele
Znači tip je u krizi otkako je počeo igrati fudbal, bukvalno
5 1
gaziiiiJAaaa
Mozda je LOS, ali zato je SPOR..
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti