Trener Lyona priznao da je Fekir razočaran

Propao mu transfer u Liverpool

Trener Lyona priznao da je Fekir razočaran

Trener Lyona Bruno Genesio priznao je da je njegov najbolji fudbaler Nabil Fekir razočaran nakon što mu je propao transfer u Liverpool.

Podsjetimo, Fekir je prije početka Mundijala u Rusiji bio u centru pažnje zato što je bio na korak od Liverpoola, ali stvari su na kraju propale, pa će francuski reprezentativac ipak ostati 'Lav' i naredne sezone.

Genesio smatra da to ipak nije tako loše za njega.

"Nikada nije lako prihvatiti ovakav razvoj situacije kada ste vrlo blizu klubu u koji želite preći. Gdje želite dostići novi nivo igranja i novi nivo u karijeri. Ali, kao što sam rekao, može biti i gore po njega. On je u Lyonu, u dobrom klubu, kapiten je tima koji će igrati u Ligi prvaka", rekao je Genesio.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo, Fekir nije bio u konkurenciju za prve dvije utakmice u Ligue 1 na početku ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi