Razočarenje za navijače Lyona već u drugom kolu

Reims bolji od 'Lavova'

Razočarenje za navijače Lyona već u drugom kolu

Fudbaleri Lyona već su u drugom kolu francuske Ligue 1 razočarali svoje navijače.

Nakon pobjede u prvom kolu protiv Amiensa sa sigurnih 2:0, u drugom kolu Lyon je izgubio od Reimsa sa 1:0 i na taj način nagovijestio još jednu promjenjivu sezonu.

Jedini gol na susretu postigao je Chavarria u 32. minuti. Treba spomenuti da je Lyon u drugom poluvremenu imao zaista nekoliko sjajnih prilika da stigne do barem izjednačenja, ali nije uspio. Pokušavali su Aouar, DepayCornet i Tousart, ali niko nije uspio pogoditi i ostalo je 1:0.

Inače, Reims je sada lider na tabeli sa maksimalnih šest bodova nakon dva odigrana kola, dok je Lyon ostao na tri boda i trenutno zauzima 10. poziciju. U narednom kolu Lyon dočekuje Strasborug, dok će Reims u goste Amiensu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi