Trener Middlesbrougha: Bešić je došao potresen, bit će sve bolji...
(Foto: FC Middlesbrough)

Zabio sinoć gol Ipswichu

Trener Middlesbrougha: Bešić je došao potresen, bit će sve bolji...

Muhamed Bešić (26) polako se vraća u formu koja ga je krasila većim dijelom prošle sezone. Bh. nogometaš je u sinoćnjem meču protiv Ipswicha nakon gotovo mjesec dana zauzeo mjesto u prvoj postavi Middlesbrougha, a treneru Tonyju Pulisu na povjerenju se zahvalio postignutim pogotokom.

Imali su mediji u Engleskoj samo riječi hvale za Bešićev nastup, kao i trener Tony Pulis, međutim istakao je kako reprezentativac naše zemlje i dalje nije na svom maksimumu.

"Bešić nije prošao cijelu predsezonu sa Evertonom, došao je u Middlesbrough potresen. Kada je tako nije se baš lako vratiti na razinu na kojoj je bio, ali nadam se da hoće kako vrijeme bude odmicalo i da će nam donijeti više kvalitete u veznom redu", kazao je Pulis.

Ove sezone Bešić je u Championshipu odigrao sedam utakmica, od čega tri od prve minute, a sinoćnji gol protiv Ipswicha je ujedno bio i prvi u novom mandatu u Middlesbroughu.

Njegov tim, s druge strane, trenutno zauzima drugu poziciju na tabeli s 22 osvojena boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi