Trener Partizana o Zakariću: Iznenadio sam se koliko je spreman

Zoran Mirković zadovoljan bh. fudbalerom

Trener Partizana o Zakariću: Iznenadio sam se koliko je spreman

Bh. fudbaler Goran Zakarić je večeras odigrao prvu utakmicu za Partizan, u koji je stigao prošle sedmice.

Donedavni fudbaler Željezničara našao se u startnoj postavi beogradskog kluba na utakmici protiv Nordsjaellanda, kojeg je Partizan kao gost savladao rezultatom 2:1. Upravo je Zakarić bio strijelac drugog gola i to u 64. minuti.

U izjavi nakon vrijedne pobjede, trener Partizana Zoran Mirković osvrnuo se na pariju Gorana Zakarića koji će, sudeći prema prvoj utakmici, biti veliko pojačanje za crno-bijele.

"Iznenadio sam se koliko je spreman. Od kondicionog trenera sam dobio informaciju da može igrati nekih 60 minuta, a on je to prebacio i što se tiče minutaže i što se tiče učinka", rekao je Mirković, koji je Zakarića iz igre izveo u 70. minuti.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Podsjetimo, Goran Zakarić je sedmicama pred transfer u Partizan bio pod suspenzijom u Željezničaru, gdje je trenirao ili sa juniorima, ili individualno.

Top Komentari

volfrapsodija
Nevezano za članak, interesuje me hoću li ikad ovdje pročitati nešto o bošnjačkom fudbaleru, košarkašu ili bilo kojem drugom sportisti? Nemam ništa protiv beha fudbalera, ali gdje su bošnjački?
2 15
volfrapsodija
Da napiše neko Bošnjak zabio gol, kao što pišu Srbin ovo ili Hrvat ono...
1 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi