Trener Porta Casillasa seli na klupu

Helton će dobiti priliku u prvoj postavi

Trener Porta Casillasa seli na klupu

Španski golman na golu Porta Iker Casillas preselit će na klupu za rezervne fudbalere ekipe Porta. 

Ovu informaciju potvrdio je i trener Porta Jose Peseiro koji kaže da će šansu u narednom meču dobiti Brazilac Helton jer će se tako bolje spremiti za finale Kupa.

"Želim zaustaviti nagađanja i reći da će u našoj idućoj prvenstvenoj utakmici braniti Helton. On i Casillas izmjenjivat će se do kraja sezone jer treba skupiti minute kako bi bio što spremniji za finale kupa, gdje je branio cijelu sezonu", poručio je Peseiro.

Podsjetimo da je Iker ove sezone bio standardan u prvoj postavi Porta, iako je na nekim utakmicama primao prilično jeftine golove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi