Trener prijeti otkazom ako klub proda veznjaka PSG-u
(Foto: EPA) Čelnici Evertona su, navodno, već "dali riječ" PSG-u i ne namjeravaju zaustaviti transfer

Napeto na Goodisonu

Trener prijeti otkazom ako klub proda veznjaka PSG-u

Paris Saint-Germain već neko vrijeme traga za centralnim veznjakom, a sada su Parižani navodno uspjeli dogovoriti transfer Idrisse Gueyea.

Nešto ranije su se pojavile informacije da je Evrton prihvatio ponudu PSG-a vrijednu 30 miliona eura za 29-godišnjeg Senegalca, a navodno su čelnici Karamela na jučerašnjem sastanku odobrili transfer Gueyea, nakon što su se usaglasili sa PSG-om o strukturi ugovora.

Ipak, odluka čelnika Evertona je u potpunosti zakomplikovala odnose na Goodisonu.

Naime, trener Evrtona Marco Silva ne želi čuti za ovaj stransfer, a navodno je i zaprijetio otkazom ukoliko Gueye bude prodan do kraja prelaznog roka.

Čelnici Evertona su, kako se navodi, već "dali riječ" PSG-u i ne namjeravaju zaustaviti transfer.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, nešto ranije se špekulisalo da bi Marco Sivla "prebolio" Gueyeov transfer ukoliko bi na Goodison stigao Watfordov Abdoulaye Doucoure. Međutim, Watford ne želi prodati Doucourea bez 50 miliona funti, pa je teško pretpostaviti da će Everton do kraja prelaznog roka uspjeti realizovati njegov transfer.

Biće zanimljivo vidjeti kako će se razviti čitava situacija u Evertonu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi